Trainingen.

Voor leidinggevenden én professionals

Lennart. staat voor inspirerende trainingen die deelnemers inzichten geven en effectieve tools bieden die leiden tot blijvende gedragsverandering.

Om een onderneming optimaal te laten functioneren is er meer nodig dan alleen vakbekwaam personeel. Persoonlijk leiderschap, optimale (interne) communicatie en vitaliteit zijn 3 peilers die nodig zijn om het personeel optimaal te laten functioneren.

Lennart. biedt trainingen voor deze 3 peilers.

“Wanneer je blijft denken zoals je altijd al dacht, zal je blijven doen zoals je altijd al deed”.

Ik geloof dat trainingen die specifiek vormgegeven voor uw onderneming of afdeling veel effectiever zijn. In mijn trainingen speel ik altijd in op de actuele behoeftes en uitdagingen van de onderneming of afdeling.  Daarom kom ik graag persoonlijk met jou in contact om kennis te maken en samen te bepalen hou ik jouw organisatie of team kan helpen naar het gewenste resultaat. Hieronder tref je een aantal trainingen aan. Kijk er gerust naar zodat je een beeld kan krijgen wat ik jou kan bieden. Je kunt uiteraard ook direct contact met mij opnemen om een afspraak in te plannen.

Aanbod trainingen.

Persoonlijke Vitaliteit.

Een vitale organisatie start met vitale mensen.

Vitaliteit gaat over levensenergie. In deze training krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen vitaliteit en effectieve tools en tips om deze eenvoudig te verbeteren.

Flow.

Flow is het fijne gevoel waarin je moeiteloos presteert.

Werken vanuit flow geeft positieve energie, je vergeet de tijd en tegelijkertijd ben je productief. Achteraf heb je een voldaan gevoel. Daar gaat deze training over.

Effectief Communiceren.

Aan alle problemen en misverstanden ligt communicatie ten grondslag.

Hoe fijn zou het zijn als dat wat er wordt bedoeld, ook zo wordt begrepen. En het daarnaast ook wordt uitgevoerd.  Dit is het resultaat van effectief communiceren.

NLP op de werkvloer.

Effectieve methodieken waarmee je team-dynamiek en communicatie naar een hoger niveau brengt.

Elke organisatie heeft zo zo’n uitdagingen op team-niveau en communicatie. Dankzij de eenvoudige methodieken vanuit NLP verbeter je de onderlinge samenwerking en communicatie.

Heb je een vraag?

Ik ben benieuwd hoe ik jou kan helpen. Neem gerust contact op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

WhatsApp chat