Doen wie je echt bent.

Alleen dat maakt jou écht gelukkig.

Neem het stuur in eigen hand

Als jij toe bent aan meer richting en zingeving in je leven en het verlangen hebt om je potentieel ten volste te benutten, dan ben jij nu op de juiste pagina.

Op school en in de maatschappij leer je vooral wie je moet zijn.  Wat jouw natuurlijke talenten en (onbewuste) drijfveren blijft onderbelicht. Daardoor ben je geworden wie je eigenlijk niet wilt zijn.

In je leven kun je twee dingen doen: Voldoen aan de wens van de ander, of doen wie je echt bent. Ik help jou om dat laatste te doen.

Kies je voor het eerste dan vergeet jij jezelf. Uiteindelijk leidt dit tot problemen. Fysiek, financieel, mentaal, emotioneel en/of spiritueel.

Kies jij voor de tweede optie dan levert dit winst op alle fronten. Fysiek, financieel, mentaal, emotioneel én spiritueel.

Tijdens het coachtraject ga je ontdekken wat jouw natuurlijke kwaliteiten zijn en welke potenties jij hebt. Dit potentieel ga je ontwikkelen en tegelijkertijd ga je afscheid nemen van patronen die jou in de weg zitten. Zodat je gaat doen wie je echt bent.

Ontwikkel dat wat altijd al in jou zat.

Jouw ontdekkingstocht start met een Reflact©-meting. Deze meting geeft inzicht in jouw onbewuste drijfveren, de kwaliteiten die je benut én de talenten die al wel in je zitten, maar nog niet of gedeeltelijk benut.  Samen met jouw ontwikkelwens wordt deze meting het uitgangspunt van jouw ontwikkeltraject.

In 5 sessies ga je verdiepen en ontginnen. Wordt je bewustzijn vergroot, verkrijg jij nieuwe mogelijkheden en ontwikkel je talenten. Je creëert beweging daar waar het stil staat. 1 afspraak per maand, zodat jij je ook écht je talenten kunt ontwikkelen in de praktijk.

Uniek

De Reflact©-meting geeft inzicht in jouw onbewuste drijfveren. De meeste andere testen en metingen maken alleen de bewuste drijfveren inzichtelijk.

Maatwerk

Op basis van jouw ontwikkel-wens en Reflact©-profiel wordt jouw ontwikkeltraject samengesteld. Geen standaard programma maar maatwerk.

Concreet

De coach-sessie kunnen diepgaand zijn. De inzichten mogelijk confronterend. De mogelijkheden en opdrachten zijn echter concreet en eenvoudig toepasbaar

Drie keuzes

Lennart is een zeer toegankelijk mens, en zo benadert hij ook de mensen om zich heen. Lennart is meer dan een luisterend oor, hij is intrinsiek geïnteresseerd in de ander. In zijn rol als trainer/coach is hij echt gericht op jou en heeft de focus je verder te brengen. Hij is vriendelijk en zacht, maar is recht voor zijn raap in de communicatie, waardoor de sessies met Lennart enerverend zijn en er toe doen! Een professional met een brede oriëntatie, veel kennis en wijsheid, met focus op het doel. Well spend time for well spend money!!

Eric Gort

Partner, PKF Wallast

Je hebt het wel zelf te doen, maar dat betekent niet dat je het alleen hebt te doen!

Neem vandaag nog het stuur in eigen hand.

Ik ben geïntersseerd in

8 + 3 =

WhatsApp chat