Trainingen > NLP op de werkvloer

Ontwikkelen met NLP

  • Ervaar krachtige tools voor effectieve communicatie
  • Stimuleren en motiveren van anderen
  • Ontwikkelen van persoonlijk leiderschap
  • Doelen stellen en eenvoudig realiseren
  • Creëren van een positieve en flexibele mindset

NLP op de werkvloer

Bij alle problemen en uitdagingen binnen een organisatie speelt communicatie een rol. Zo kan de boodschap anders geinterpreteerd worden,  zeggen mensen ja maar doen het toch niet. Mensen luisteren niet of onderling is er gedoe.

NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren en biedt effectieve tools voor communicatie en persoonlijk leiderschap.

Deze training vergroot het bewustzijn van de deelnemers en geeft hen nieuwe mogelijkheden in zowel communicatie als persoonlijk leiderschap.  Nieuwe mogelijkheden zijn de sleutels tot positieve gedragsverandering.

Maatwerk.

De globale opzet van de training heb je kunnen lezen in de beschrijving. In samenwerking met jou stel ik graag het exacte programma vast. Zodat we én de uitdagingen van de organisatie én de wensen van de medewerkers in de training verwerken. Om de wensen van de medewerkers in beeld te krijgen maak ik gebruik van een online enquête. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers optimaal gemotiveerd zijn om aan de training deel te nemen. Alleen intrinsieke motivatie leidt tot langdurige gedragsverandering.

Tijdsinvestering
De duur van de training is afhankelijk van de gewenste resultaten. Het varieert van 1 tot 4 trainingsdagen. In overleg kan de training ook in dagdelen gegeven worden.

Interesse?

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met mij op via 06-18683139 of vul het contactformulier in, onderaan deze pagina.

;

Voor wie?

Past “NLP op de werkvloer” bij jouw organisatie?

Deze training is specifiek bedoeld voor dienstverlenende bedrijven. In het bijzonder is deze training geschikt voor de branches:

  • Accountancy
  • Advocatuur
  • ICT

Incompany
De training wordt uitsluitend op basis van ‘incompany’ aangeboden. De minimale groepsgrootte bedraagt 4 personen. In de regel bestaat de groep maximaal uit 12 deelnemers. In overleg is een grotere groep mogelijk.

Ja, ik heb interesse in deze training

12 + 12 =

Anderen bekeken ook deze trainingen

Persoonlijke Vitaliteit

Een vitale organisatie start met vitale mensen. Vitaliteit gaat over levensenergie. In deze training krijgen de deelnemers inzicht in hun eigen vitaliteit en effectieve tools en tips om deze eenvoudig te verbeteren.

Minder stress en meer Flow

Stress gaat ten kostte van productiviteit én de gezondheid. In deze training leren deelnemers hoe zij stress als kracht kunnen gebruiken en daarnaast krijgen zij effectieve tool en tips om negatieve stress eenvoudig te verminderen.

Effectief communiceren

Aan alle problemen en misverstanden ligt communicatie ten grondslag. Hoe fijn zou het zijn als dat wat er wordt bedoeld, ook zo wordt gegrepen. En het daarnaast ook wordt uitgevoerd.  Dit is het resultaat van effectief communiceren.

WhatsApp chat