Trainingen > Persoonlijke Vitaliteit

De leukste weg naar meer energie en meer rust.

  • Ontdek de 4 pijlers van vitaliteit
  • Krijg inzicht in je persoonlijke vitaliteit
  • Word je bewust van je energielekken en energiegevers
  • Ervaar hoe je een betere balans krijgt tussen werk & privé
  • Effectieve en eenvoudige tips om je vitaliteit te verhogen

%

Persoonlijke vitaliteit

Stress is voor 70% (in)direct verantwoordelijk voor het ziekteverzuim. Steeds meer werknemers ervaren een hoge werkdruk. Mensen zijn niet alleen zakelijk druk, ook door allerlei privé-verplichtingen zijn mensen druk. Het probleem is niet dat mensen teveel te doen hebben, het probleem is dat mensen te weinig ontspannen en herstellen. Vitaliteit staat voor levensenergie. Wanneer je altijd maar druk bent, kun jij je voorstellen dat de accu een keertje leegraakt. Met alle gevolgen van dien.

Doel van deze training
In de training gaan deelnemers inzichten krijgen in hun eigen vitaliteit. Tegelijkertijd worden ze bewust van hun energielekken en energiegevers. En krijgen ze tips en tools om effectief en eenvoudig hun vitaliteit te verhogen, die zowel zakelijk als privé zijn toe te passen.

Maatwerk.

De globale opzet van de training heb je kunnen lezen in de beschrijving. In samenwerking met jou stel ik graag het exacte programma vast. Zodat we én de uitdagingen van de organisatie én de wensen van de medewerkers in de training verwerken. Om de wensen van de medewerkers in beeld te krijgen maak ik gebruik van een online enquête. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers optimaal gemotiveerd zijn om aan de training deel te nemen. Alleen intrinsieke motivatie leidt tot langdurige gedragsverandering.

Tijdsinvestering De duur van de training is afhankelijk van de gewenste resultaten. Het varieert van 1 tot 4 trainingsdagen. In overleg kan de training ook in dagdelen gegeven worden.

Interesse?

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met mij op via 06-18683139 of vul het contactformulier in, onderaan deze pagina.

;

Voor wie?

Past “Persoonlijke Vitaliteit” bij jouw organisatie?

Deze training is specifiek bedoeld voor dienstverlenende bedrijven. In het bijzonder is deze training geschikt bedrijven waar de medwerkers veel zitten en achter hun computer werken. Branches waarbij je aan kunt denken:

  • Accountancy
  • Architectuur
  • Advocatuur
  • ICT

Incompany
De training wordt uitsluitend op basis van ‘incompany’ aangeboden. De minimale groepsgrootte bedraagt 4 personen. In de regel bestaat de groep maximaal uit 12 deelnemers. In overleg is een grotere groep mogelijk.

Ja, ik heb interesse

1 + 5 =

WhatsApp chat