Trainingen > Minder stress meer flow
Wanneer je wilt vlammen zonder op te branden

  • Ontdek de 4 concentratielekken
  • Ervaar hoe je eenvoudig in een flow komt
  • Word je bewust van je energielekken en energiegevers
  • Ervaar welke invloed je ademhaling op flow heeft
  • Effectieve en eenvoudige tips om flow-brekers te verminderen
Minder stress & meer flow

Steeds meer werknemers ervaren een hoge werkdruk. Deze druk heeft niet alleen te maken de hoeveelheid werk, ook andere factoren spelen hierbij een belangrijke rol. Denk hierbij aan de juiste manier van ontspannen. Hoe krijg je jouw medewerkers in een flow? Van moeizame concentratie naar moeiteloze concentratie?

Tijdens de training krijgen de deelnemers inzicht in hoe je eenvoudig je flow vergroot en hoe je omgaat met obstakels die je flow verminderen.

Maatwerk.

De globale opzet van de training heb je kunnen lezen in de beschrijving. In samenwerking met jou stel ik graag het exacte programma vast. Zodat we én de uitdagingen van de organisatie én de wensen van de medewerkers in de training verwerken. Om de wensen van de medewerkers in beeld te krijgen maak ik gebruik van een online enquête. Het voordeel hiervan is dat de deelnemers optimaal gemotiveerd zijn om aan de training deel te nemen. Alleen intrinsieke motivatie leidt tot langdurige gedragsverandering.

Tijdsinvestering
De duur van de training is afhankelijk van de gewenste resultaten. Het varieert van 1 tot 4 trainingsdagen. In overleg kan de training ook in dagdelen gegeven worden.

Interesse?

Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met mij op via 06-18683139 of vul het contactformulier in, onderaan deze pagina.

;

Voor wie?

Past “Minder stress & meer flow” bij jouw organisatie?

Deze training is specifiek bedoeld voor dienstverlenende bedrijven. In het bijzonder is deze training geschikt voor bedrijven waar de mensen voornamelijk achter hun computer werken. 

  • Accountancy
  • Architectuur
  • Advocatuur
  • ICT

Incompany
De training wordt uitsluitend op basis van ‘incompany’ aangeboden. De minimale groepsgrootte bedraagt 4 personen. In de regel bestaat de groep maximaal uit 12 deelnemers. In overleg is een grotere groep mogelijk.

Ja, ik heb interesse in deze training

2 + 5 =

WhatsApp chat