Jij werkt het beste als je doet wie jij echt bent.

Laat bedrijven van binnenuit groeien en innoveren door het potentieel van jouw mensen te benutten.
Een snel veranderende wereld,
tijd voor transformatie.

De wereld is aan het veranderen. Vastgeroeste overtuigingen worden uitgedaagd. Bepaalde zekerheden zijn opeens niet meer zo zeker. Een van de grootste uitdagingen die bedrijven hebben is het vinden én het behouden van het juiste personeel.

In tijden van verandering wordt de drang naar controle groter. Meer controle = meer regels = minder flexibel = meer gedoe. Zie hier de paradox. Je kunt de wind niet sturen, maar er wel je zeilen op aanpassen. Succesvolle organisaties gaan zo om met verandering.

Elke rups is in potentie een vlinder. Maar om tot vlinder te transformeren moet de rups eerst een pop worden. Het heeft tijd en het juiste ecosysteem nodig. Hoe ga jij als persoon of organisatie om met verandering? Hoe creëer jij het juiste ecosysteem voor de organisatie? Weet jij wat er nodig is om de potentie van jouw mensen te benutten?

“Groei is verandering, verandering is niet per definitie groei.”

De complexiteit binnen organisaties neemt toe. Meer structuur is hier niet het juiste antwoord op. Succesvolle bedrijven maken gebruik van natuurlijke principes.  

 

Natuurlijk geef je als organisatie aandacht aan de vakinhoudelijke ontwikkeling van je personeel. Maar hoe zit het met de persoonlijke ontwikkeling? Juist de ‘high potentials’ hebben dit heel erg nodig. En organisaties die hier geen aandacht aan besteden raken niet alleen personeel kwijt, maar ook kansen en omzet.

Het is nu meer dan ooit belangrijk om te investeren in je personeel. In de toekomst. Voorkom dat je vastloopt door te oefenen op weerbaarheid, veerkracht en persoonlijk leiderschap.

Want jij werkt het beste als je DOET wie jij echt bent.

Ontwikkeling op de volgende niveaus: 

Organisatie.

In de complexiteit van alle dag geven natuurlijke principes rust, richting en daadkracht binnen organisaties.

Leiderschap.

Leiderschap zonder zelfkennis is als de oceaan bevaren zonder kompas.

Team.

Een team functioneert alleen optimaal als er wordt ingezet op het benutten van het persoonlijk potentieel.

Individueel.

Alleen wanneer je bewust bent van je onbewuste sturing kun je optimaal je potentieel benutten. 

“De onderstroom die niemand ziet, bepaalt de richtig op elk gebied”

Lennart is een positieve en enthousiaste trainer & coach. Hij heeft met veel passie zijn steentje bijgedragen aan onze organisatie. Zijn workshops hebben bijgedragen aan de vitaliteit en flow in onze gehele organisatie. Daarnaast zijn ook de persoonlijke coachtrajecten aardevol geweest. Lennart, dank voor deze bijdrage!

RoosRos Architecten

De training communicatie is een absolute aanrader. Met veel energie, passie en de nodige humor geeft Lennart les. Je leert als persoon enorm veel door de persoonlijke aandacht die je krijgt en door alles wat je leert toe te passen in voorbeelden uit de praktijk. Hierdoor word je onbewust bekwaam van de communicatie technieken en lesstof.

Ramon Wulffraat – Dipa Systeemwanden

Lennart is een zeer toegankelijk mens, en zo benadert hij ook de mensen om zich heen. Lennart is meer dan een luisterend oor, hij is intrinsiek geïnteresseerd in de ander. In zijn rol als trainer/coach is hij echt gericht op jou en heeft de focus je verder te brengen. Hij is vriendelijk en zacht, maar is recht voor zijn raap in de communicatie, waardoor de sessies met Lennart enerverend zijn en er toe doen! Een professional met een brede oriëntatie, veel kennis en wijsheid, met focus op het doel. Well spend time for well spend money!!

Eric Gort – partner PKF Wallast

Lennart heeft oog voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vertaalt dit direct naar de praktijk. Dit heeft voor mij bijgedragen aan een proces van bewustwording in combinatie met het creëren van een positieve en flexibele mindset. Met als resultaat: duurzame gedragsverandering.

Larissa van der Hee – Heeboss B.V. 

Mijn blog

WhatsApp chat