Vitaliteitspakket.

De leukste manier om het energieniveau te vergroten en de teamdynamiek te versterken.

Samen is alles leuker. Samenwerken, samen sporten, samen delen, samen groeien. Ook al zien we elkaar minder vaak, dat wil niet zeggen dat we gezamenlijk geen leuke dingen kunnen doen! We weten allemaal dat gezondheid belangrijk is. Gezondheid is niet hetzelfde als afwezigheid van ziekte. Gezondheid is de aanwezigheid van vitaliteit. Dat betekent dat je zin hebt in de dag, dat je bruist van de energie. Steeds minder mensen ervaren dit. Dit kan anders. Met het unieke vitaliteitspakket speciaal ontwikkeld voor thuiswerkers.

Actief.

Geen lange sessie waarbij je alleen luistert. Actieve workshops waarbij de deelnemers vooral doen.

Eenvoudig.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Eenvoudig en leuk om te doen.

Maatwerk.

De workshops zijn voor iedereen toegankelijk. Eenvoudig en leuk om te doen.

Teambuilding & vitaliteit.

Mogelijk zitten jouw medewerkers al sinds maart 2020 voornamelijk thuis. Het thuiswerken biedt mogelijkheden en tegelijkertijd brengt het ook zo z’n uitdagingen met zich mee. Steeds meer medewerkers kampen met burn-out gerelateerde klachten. De sportscholen en sportverenigingen zijn gesloten. Veel mensen hebben zowel op fysiek, mentaal als emotioneel vlak last van het Coronavirus.

Je wilt voorkomen dat je mensen langdurig uitvallen. Wat kun je hier aan doen? Op welke manieren kun je energie binnen teams weer terugkrijgen? Hoe lever je een bijdrage aan de vitaliteit van jouw personeel?

Online workshops.

We zitten al veel te veel achter de computer. Daar word je niet direct vitaler van. Daarom zijn deze workshops anders. Nog wel online, maar vooral gericht op actie. Fijn met z’n allen in beweging komen. Hierdoor laat je stress los en krijg je meer energie. Omdat we het gezamenlijk doen ook nog eens goed voor de teamdynamiek.

We hebben diverse workshops ontwikkeld. Je kunt hierbij denken aan thuis-bootcamp, yoga, maar bijvoorbeeld ook een lachworkshop. Alle workshops zijn eenvoudig en leuk om te doen. Ervaring is niet vereist.

Maatwerk.

Hoe gaat het in zijn werk?

Samen bespreken we de behoeftes van jullie organisatie. Op basis van de wensen wordt het vitaliteits-pakket samengesteld. Dit pakket bestaat uit een aantal online workshops. Daarnaast krijg je content zoals concrete vitaliteits-tips of video’s die je in eigen huisstijl kunt delen met het personeel.  Het totale personeel wordt dus betrokken. De hoeveelheid workshops stemmen we samen af.

Hieronder tref je meer informatie over de diverse workshops die zijn te boeken. 

Mogelijkheden workshops

Wij organiseren diverse workshops. Onderstaand tref je een overzicht aan van de workshops.

Ademen

Adem is letterlijk van levensbelang. Daarnaast kan je door middel van je adem eenvoudig je stressniveau reduceren of juist je energiepijl verhogen. Tijdens deze workshop ervaar je de kracht van ademhaling.

Bodypercussion

Deze workshop is uniek, hilarisch en een energie-boost tegelijkertijd. We gaan ons lichaam gebruiken als instrument. Trommelen, klappen, stampen, stemgebruik waarbij we toewerken naar een swingende climax. Tranen van het lachen gegarandeerd. En omdat we het met z’n allen doen wordt het teamgevoel ook versterkt.

Cardio-boxen

Hoe fijn is het om stress los te laten én tegelijkertijd aan je conditie te werken?! Tijdens deze workshop sla je deze, spreekwoordelijke vliegen in één klap.

HAKA-dans

De oeroude ceremoniële HAKA-dans is indrukwekkend om te zien. Wanneer je er nog geen beeld bij hebt:  bekijk dan dit filmpje Waarschuw de buren alvast. Dit wordt stampen en brullen. Deze workshop geeft super veel energie en is ook nog eens een hele fijne team-builder.

Lachen

Lachen is gezond. Deze workshop is om te huilen… van het lachen. Even alle zorgen opzij, weg uit het hoofd en gewoon buikpijn krijgen van het lachen. De rest van de dag heeft iedereen een smile, zo groot dat je mondhoeken je oorlellen raken.

Mindfulness

De meeste mensen zijn (te) druk in hun hoofd. Met ons hoofd zitten we veel te veel in het verleden of in de toekomst. Terwijl er maar een ding is: het NU. Mindfulness gaat over hoe meer in het hier en nu kunt zijn, zodat je meer vanuit flow je werk kunt doen.

Thuis-bootcamp

Helaas zijn de sportscholen al een tijdje dicht. Maar dat betekent niet dat je niet kan sporten. Met de Thuis-bootcamp sporten we gezellig vanuit huis. Gewoon op basis van eigen lichaamsgewicht, er zijn dus geen extra attributen nodig. Eenvoudig, actief en lekker intensief.

Qigong

Qigong is onderdeel van de Chinese bewegingsleer. Door middel van eenvoudige oefeningen, bepaalde drukpunt massages en ademhaling wordt je stressniveau gereduceerd, rust en werkfocus bevorderd en je immuunsysteem krijgt een positieve boost.

Yoga

Yoga is niet voor niets de afgelopen jaren sterk in populariteit gegroeid. De oefeningen van yoga zijn gericht om de balans tussen lichaam en geest te herstellen. Vind de workshop plaats in de ochtenduren dan gaan we voor een energising yogasessie, zodat je heerlijk vanuit flow kunt werken. Aan het einde van de werkdag gaan we voor een relaxing yogasessie, om heerlijk te ontspannen en de stress van de dag los te laten.

Zingen

In deze inspirerende zangles onder leiding van een professionele zang coach, gaan wij met elkaar aan de slag! Wat is er voor nodig om te kunnen zingen vanuit hart en ziel? Wat willen wij als groep/team overbrengen en hoe? Voorbereiding is het halve werk! En vals zingen mag!

Dank je wel. Was een heerlijke start van de dag.

Deelnemer Thuis-bootcamp

Was een mooie, relaxte yogales, top gedaan!

Deelnemer Yoga

Top om samen met collega's te sporten. Het was een heerlijk intensieve workout.

Deelnemer Thuis-bootcamp

Leuk om kennis te maken met yoga, zeker voor herhaling vatbaar!

Deelnemer Yoga

Meer weten over wat het vitaliteits-pakket voor jouw organisatie kan betekenen? Neem contact op. Ik vertel er graag meer over.

12 + 9 =

WhatsApp chat