Workshop > Powerbreath & IJsbad

Ademwerk & IJsbad helpen meer het potentieel van jouw team te benutten. 

 • Ontdek de voordelen van ademwerk
 • Eenvoudig stress loslaten
 • Meer energie in je lichaam en meer rust in je hoofd
 • Doorbreek beperekende overtuigingen
 • Unieke en leuke voor van teambuilding 

Powerbreath & IJsbad 

Deze workshop is gebaseerd is gebaseerd op het werk van Wim Hof, ook wel bekend als The Iceman.

Vraag aan een gemiddelde Nederlander: hoe gaat het? Het antwoord wat je vaak hoort is: Goed, druk! We leven in een tijdperk waar veel mensen stress ervaren, vermoeidheidsklachten hebben, veel piekeren en kampen met diverse klachten. Slecht slapen en laag energieniveau zijn andere vaak genoemde klachten. 

Het mooie is dat je doormiddel van je adem én/of door je bloot te stellen aan kou eenvoudig (en nagenoeg gratis) bovenstaande uitdagingen het hoofd kunt bieden. Door middel van je adem kun je namelijk eenvoudig je stressniveau verlagen, meer rust in je hoofd creëren en je energieniveau vergroten. 

Je bewust blootstellen aan kou heeft ook veel voordelen. Mensen die regelmatig koud douchen en/of een ijsbaden nemen ervaren de voordelen op zowel fysiek, mentaal als emotieoneel niveau. Denk hierbij aan meer levensenergie, beter slapen, meer rust in je niveua en beter kunnen omgaan met stress. 

We kunner er nog veel meer over schrijven, maar de kracht zit in de ervaring!

Ps. De locatie voor deze workshop is in Dordrecht

   

  Maatwerk.

  De globale opzet van de workshop heb je kunnen lezen in de beschrijving. Deze workshop leent zich uitstekend als onderdeel van een teambuildingsdag. Waarbij we Powerbreath & IJsbad combineren met een van de andere trainingen die ik aanbied.  In samenwerking met jou stel ik graag het exacte programma vast. Zodat we én de uitdagingen van de organisatie én de wensen van de medewerkers in de training verwerken. 

  Tijdsinvestering
  De totale tijdsduur is afhankelijk van de groepsgrootte. Idealiter is de groep niet groter dan 8 personen. De maximale tijdsduur is een dagdeel (4 uur) 

  Interesse?

  Heb je interesse of vragen? Neem dan contact met mij op via 06-18683139 of vul het contactformulier in, onderaan deze pagina.

  ;

  That’s what nature meant us to do, breathe deep when we are stressed.

  Wim Hof

  Voor wie?

  Past “Powerbreath & IJsbad” bij jouw organisatie?

  Iedereen heeft baat om de kracht van ademwerk en kou te ervaren.

  Deze workshop is bij uitstek geschikt als teambuildingsactiviteit. Eventueel te combineren met een van de andere trainingen op deze site, zodat we er een teambuildingsdag van kunnen maken. Daarnaast stimuleert deze workshop mensen in hun persoonlijke groei. Veel mensen hebben de overtuiging dat ze de kou niet kunnen handelen. Maar wanneer ze eenmaal het ijsbad hebben ervaren, worden ze zich ervan bewust dat hun lichaam meer kan dan ze denken. Beperkende overtuigingen beperken het benutten van je potentieel. Juist door deze ervaring gaan mensen open staan voor nieuwe mogelijkheden en doorbreken ze beperkende overtuigingen.

  Locatie
  Deze workshop wordt gegeven in Dordrecht, omdat we daar beschikken over een professioneel ijsbad. De minimale groepsgrootte bedraagt 4 personen. In de regel bestaat de groep maximaal uit 8 deelnemers. In overleg is een grotere groep mogelijk.

  Ja, ik heb interesse

  1 + 6 =

  WhatsApp chat