Aanvraag Gezondheidsscan

[vc_row type=”full_width_section” full_height=”true”][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Aanvraag
Gezondheidsscan

[/vc_column_text][vc_column_text]Leuk dat je interesse hebt in onze gezondheidsscan. Wellicht heb je nog vragen, mogelijk beantwoorden wij die al met onderstaande informatie:

De gezondheidsscan vindt plaats bij jou op locatie. Deze scan zal ik samen met Patricia ter Borg uitvoeren. Zij is Trainer Hormoonfactor en orthomoleculaire voedings- en suppletieadviseur.

De meting duurt ongeveer 10 minuten per medewerker. Hiervoor gebruiken wij meetapparatuur en een speciaal vragenformulier. Alle gegevens worden samengevoegd en geanalyseerd en binnen 14 dagen teruggekoppeld. De werkgever krijg de anonieme gegevens (AVG!) inclusief advies. De medewerker krijgt zijn persoonlijke resultaten doorgestuurd samen met enkele tips.

Zoals aangegeven is de gezondheidsscan gratis tot en met 31 december 2019. Het gratis aantal deelnemers hebben wij gesteld op 25 medewerkers. Uiteraard kunnen meer mensen gebruik maken van de scan. De investering bedraagt dan € 35,- per persoon.  Daarnaast zullen wij reiskosten in rekening brengen. Deze bedragen € 0,25 per kilometer per persoon. Indien onze afspraak binnen 2 werkdagen voor aanvang wordt gecanceld zullen wij € 125,- in rekening brengen. Dit in verband met de voorbereidingen die wij dan reeds getroffen hebben.

Mocht je nog vragen hebben? Je kunt mij bereiken op 06-18683139 of info@lennartbosschaart.nl. Een andere mogelijkheid is je vraag naastgelegen veld in te vullen.

Heb een fijne dag verder.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][ninja_form id=”6″][/vc_column][/vc_row]

WhatsApp chat